Najem Jadrnice Last Minute

Last minute: Jeanneau Sun Odyssey 439

07.04. - 14.04., 4 / 8+2 ležišča. Seget Donji, vaša cena 754 € (- 42%)

Jadranje s skiperjem

Jadranje po Jadranu

Jadranje po Jadranu

Nepozabno jadranje po Jadranu s skiperjem.

 

Odjadrajte na nepozabno pustolovščino z konfortno opremljeno jadrnico. Naš kolektiv bo poskrbel, da bo vaš dopust na valovih brzskrben in varen. Za najem jadrnice, ki bo ustrezala vašim kriterijem in zanseljivega skiperja poskrbimo mi. Jadranje po hvaškem Jadranu s skiperjem bo tako lahko brezskrbno in predvsem uživaško.

 

Naše jadrnice s skiperjem lahko najamete za vikend jadranje, poslovna srečanja, zabave, team building programe, zaključene družbe, izobraževanja ali družinsko jadranje.

 

Posebno ponudbo trenutnih jadranj si lahko ogledate tukaj

Jadrnica nam nudi veliko komforta za bivanje

Jadrnica nam nudi veliko komforta za bivanje

Kdaj so termini jadranja?

 

Termini so čez vse leto od aprila do novembra. Najem jadrnice s skiperjem traja 8 dni/7noči od sobote do sobote. Izven glavne sezone, so termini lahko po predhodnjem dogovoru tudi skrajšani (najem jadrnice za 4 dni, podaljšan vikend, izvensezonsko jadranje v maju septembru ali oktobru,...). Našo aktualno ponudbo, akcije in termine si lahko ogledate TUKAJ

 

Kako poteka najem jadrnice s skiperjem?

 

Izpolnite obrazec in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi  pokličete na 040 263 881

 

Kakšno je minimalno in maksimalno število prijavljenih oseb?

 

Jadrnica sprejme od 1 do 12 oseb(odvisno od njene velikosti). Ob preobremenitvi kapacitete jadrnice je tudi bivanje na njej manj kvalitetno. Če je večje zanimanje za posamezni termin, se program izvede z večimi jadrnicami.

 

Sidrali bomo v čudovitih zalivih

Sidrali bomo v čudovitih zalivih

Kakšne so cene za tedensko jadranje?

 

Cena je seveda odvisna od števila udeležencev in kakovosti ter starosti jadrnice ali katamarana. Navadno je ob zapolnjeni jadrnici cena na osebo za teden dni v predsezoni (april, maj) cca. 300€.

 

Kaj je v ceni vključeno:

 

-najem plovila s skiperjem

-ležišče na jadrnici

-predstavitev osnov jadranja in mornarskih veščin

-zaključno čiščenje jadrnice, posteljnina, plin in permit

-čoln in motor za čoln

-gratis Wi-Fi na jadrnici do 5 GB

-polog kavcije za plovilo

 

Kaj ni vključeno:

 

Prevoz do izhodiščne marine, stroški privezov, turistična taksa, hrana in pijača za posadko in skiperja ter poraba goriva se deli med posadko razen, če ni z organizatorjem zmenjeno drugače. 

Prav tako ekipa skiperju položi kavcijo v vrednosti 200€, ki so v celoti povratni, v kolikor posadka barke ali njenih delov ne poškoduje.

Jadranje s skiperjem

Jadranje s skiperjem

Kakšno ruto lahko pričakujemo?

 

Pomembna je pot in ne cilj!

 

Samo ruto je zaradi vremena, ki je ključni faktor vsakega potovanja vedno težko natančno predvideti, saj smo proti naravi kljub tehnologiji in znanju še vedno nemočni. Ruta se navadno določi na dan vkrcanja, ko skiper oceni vremensko situacijo in se po pogovoru s posadko prilagodi celotno dinamiko. Bistvo je, da je posadka zadovoljna. Potrebno je biti fleksibilen in iz vsake situacije potegniti čim več.

 

Bistvo vsakega jadranja je druženje, uživanje in predvsem - zabava.

 

Ruta se vedno prilagodi željam posadke in dnevni dinamiki, ki ne sme biti prenaporna. Naši skiperji so izkušeni in vam bodo pred in med plovbo znali svetovati pri optimalni izbiri rute. Postankov, gurmanskih užitkov, sidranja v lepih zalivih, plavanja in šnorkljanja bo dovolj. Pomembno je, da se za vsakega dobi nekaj. Primer rute z zadarskega arhipelaga si lahko ogledate tukaj.

Vsaka marina ima urejeno parkirišče, sanitarije in dobro gostinsko ponudbo

Vsaka marina ima urejeno parkirišče, sanitarije in dobro gostinsko ponudbo

Kje bomo izpluli?

 

Navadno štartamo iz večjih hrvaških marin kot so Funtana, Veruda, Biograd, Sukošan, Trogir, Šibenik, Biograd Split in Kaštela. Jadranje je odvisno predvsem od želja posadke, kje na Jadranu bi pluli.

 

Kje in kaj bomo jedli?

 

Zajtrkuje ali malica se navadno na jadrnici. Za hrano in pijačo se poskrbi ob vkrcanju in se potem zaloge dokupi med samo plovbo. Kosilo ali hiter prigrizek si lahko posadka pripravi na jadrnici. Večerja, pa - odvisno od želja posadke. Naši skiperji poznajo veliko število domačih konob, ki vam jih lahko priporočijo...

Zakaj je jadranje s skiperjem najboljša izbira?

 

-nase prevzamemo celotno organizacijo plovbe, tako nimate nobenih težav z papirologijo ob najemu jadrnice in skiperja

-skiper bo v marini poskrbel za prevzem jadrnice ter skrbel za vaše maksimalno ugodje pred plovbo in varnost med samim jadranjem,

-skiper vam bo svetoval pri izbiri optimalne plovne poti, ki bo ustrezala vam in vašim prijateljem. Vse kar dejansko potrebujete je, da preprosto uživate v svojem dopustu,

-med plovbo boste z našimi skiperji odkrivali najlepše kotičke Jadrana, čudovite zalivčke, lokalne znamenitosti in gastonomske užitke, ki jih drugače ne bi mogli izkusiti.

 

Povpraševanje lahko oddam tukaj

Jadranje po Jadranu je lahko nepozabna avantura

Jadranje po Jadranu je lahko nepozabna avantura