Najem Jadrnice Last in First minute 2023

Zagotovite si ugodne cene za tedenski najem jadrnic na Hrvaškem na določene modele in tipe plovil. Krajši najem jadrnice ali izbranega katamarana spodaj je možen iz največjih Hrvaških marin tudi v predsezonskih terminih v aprilu ali maju ter jeseni septembra ali oktobra.

Elan impression 50

15-metrska Elanka s kar 5 kabinami je odlična družinska jadrnica primerna za do 10 oseb. Najem plovila s skiperjem ali brez je možen v Dalmaciji na Kvarnerju ali v Hrvaški Istri

Lagoon 40 

Lagoon 40 je idealna izbira za družinsko križarjenje po Jadranu. Atraktivne linije, stabilnost med samo plovbo in izjemna prostornost je samo nekaj adutov, ki jih ponujajo katamarani.

Bavaria Cruiser 41

Najbolj priljubljena jadrnica v naši floti je "klasika! med čarterskimi jadrnicami. 12-metrsko "Bavarko" odlikujejo udobne bivalne površine in izjemne plovne lastnosti. 

Vikend ali tedenski najem jadrnice Elan Impression 384

Privoščite si nepozaben dopust z vašimi najbližjimi in odkrijte jadransko obalo na edinstven način. Jadranje je lahko idelano doživetje za vse, ki imate radi morje, sonce, mediteransko kulinariko ter veselo druženje. Podaljšan vikend pobeg s prijatelji ali tedenske počitnice v poletnih mesecih je le nekaj opcij, ki so na voljo. Jadranje po Istri v maju, juniju ali pozneje v septembru oz. oktobru je privlačno ne samo zaradi ugodnejših predsezonskih cen, temveč tudi zaradi nižjih temperatur in manjše gneče na morju in marinah. V poletnih mesecih, ko je zrak sicer topljši, pa vas bo med plovbo božal prijeten maestral.

Posadka lahko med samim jadranjem aktivno sodeluje tako pri jadranju, kot tudi v kuhinji. Vsak dan boste imeli priložnost sidrati in plavati v idiličnih zalivih, lahko raziskujete ležerni utrip otoških vasic skrivnostnega Kvarnerja in spoznavate lokalne kulinarične dobrote domačih konob.

Last minute najem lastniške jadrnice s skiperjem

Jadrali boste na nadstandardno opremljeni Elanki, ki sprejme do 6 oseb ter skiperja. 12-metrska jadrnica je idealna za večjo družino ali manjšo družbo prijateljev, saj ima 3 prostorne kabine in 2 kopalnici z električnimi wc-ji.

Krasita jo tikovina po celotni dolžini ter edinstvene elegantne linije. Velik oblazinjen kokpit in dva unikatna sedeža na krmi, nudita dovolj udobja za prijetno plovbo. Prostoren hladilnik s skrinjo pa bo poskrbel, da bo v vročih dneh pijača na hladnem.

Aktualni termini za First minute najem jadrnice Elan Impression 384 v Maju 2023

Zgornje cene vključujejo jadrnico, skiperja, posteljnino, t. log ter turistično takso in čoln z motorjem.

Extra: 300€ kavcije, gorivo, privezi ter hrana in pijača

Last minute najem jadrnice s skiperjem

Izhodiščna marina je sicer v hrvaški Istri, v čudoviti ribiški vasici Funtana. V kolikor pa želite na jadranje po Dalmaciji, je vkrcanje v poletnih mesecih možno tudi v marinah Sukošan ali Primošten. Jadransko morje nam z razgibano obalo in tisočimi otoki samo po sebi ponuja izjemen ambient in ogromno možnosti. Pomembna je predvsem sproščenost ter kanček pustolovske žilice in formula za idealen dopust je tukaj.

Jadranje v Istri po Kvarnerju ali v Dalmaciji

Marina Funtana v Istri je idealno izhodišče za jadranje po zahodni obali Istre ter med Kvarnerskih otokov Unije, Susak, Lošinj in Cres. V poletnih mesecih je vkrcanje možno tudi v severni Dalmaciji, kar je idealno za jadranje po Kornatih in zadarsko-šibenskih otokih.

Ruto se oblikuje skladno z željami posadke in upoštevaje vremensko situacijo na morju. Bistveno je, da se prepustimo žarkom toplega sonca in ležerni filozofiji Mediterana. Skiper vam bo že predhodno sporočil vse podrobnosti. Odgovore na vprašanja glede dinamike jadranja, opreme, in kaj vzeti s sabo na jadrnico, pa najdete tukaj

Kaj vključuje najem jadrnice s skiperjem?

Ekstra stroški:

Izpolnite spodnji obrazec