Vikend ali tedenski najem jadrnice Elan Impression 384

Privoščite si nepozaben dopust z vašimi najbližjimi in odkrijte jadransko obalo na edinstven način. Jadranje je lahko idelano doživetje za vse, ki imate radi morje, sonce, mediteransko kulinariko ter veselo druženje.

Podaljšan predsezonski vikend pobeg s prijatelji ali tedenske počitnice v poletnih mesecih, izbira je vaša. Jadranje po Istri v maju, juniju ali pozneje v septembru oz. oktobru je privlačno zaradi nžjih temperatur in predvsem zaradi  manjše gneče na morju in po marinah. V poletnih mesecih, ko so temperature sicer višje, pa vas bo med plovbo božal prijeten maestral.

Ekipa bo lahko med samim jadranjem aktivno sodelovala tako pri jadranju, kot tudi v kuhinji. Vsak dan bomo sidrali v drugem zalivu, obiskali zanimiv otoček, idilično vasico ter spoznavali lokalno kulinariko. Vmes pa seveda 100% zabava in priložnost za spoznavanja dinamike jadranja.

Last minute najem lastniške jadrnice s skiperjem

Jadrali boste na nadstandardno opremljeni Elanki, ki sprejme do 6 oseb ter skiperja. 12-metrska jadrnica je idealna za večjo družino ali manjšo družbo prijateljev, saj ima 3 prostorne kabine in 2 kopalnici z električnimi wc-ji.

Krasita jo tikovina po celotni dolžini ter edinstvene elegantne linije. Velik oblazinjen kokpit in dva unikatna sedeža na krmi, nudita dovolj udobja za prijetno plovbo. Prostoren hladilnik s skrinjo pa bo poskrbel, da bo v vročih dneh pijača na hladnem.

Last minute najem jadrnice s skiperjem

Izhodiščna marina je sicer v hrvaški Istri, v čudoviti vasici Funtana. V kolikor pa želite pluti po Dalmaciji, je vkrcanje možno tudi v marinah Sukošan ali Primošten/Kremik. Jadransko morje nam z razgibano obalo in tisočimi otoki samo po sebi ponuja izjemen ambient in ogromno možnosti. Pomembna je predvsem sproščena družba ter kanček pustolovske žilice in formula za idealen dopust je tukaj.

Jadranje v Istri po Kvarnerju ali v Dalmaciji

Marina Funtana v Istri je idealno izhodišče za jadranje po zahodni obali Istre ter med Kvarnerskih otokov Unije, Susak, Lošinj in Cres. V poletnih mesecih je vkrcanje možno tudi v severni Dalmaciji, kar je idealno za jadranje po Kornatih in zadarsko-šibenskih otokih.

Ruto se oblikuje skladno z željami posadke in upoštevaje vremensko situacijo na morju. Bistveno je, da se prepustimo žarkom toplega sonca in ležerni filozofiji Mediterana. Skiper vam bo že predhodno sporočil vse podrobnosti. Odgovore na vprašanja glede dinamike jadranja, opreme, in kaj vzeti s sabo, pa najdete tukaj

Kaj je zajeto v najem jadrnice s skiperjem

Ekstra stroški:

Izpolnite spodnji obrazec