Jadranje po Dalmaciji

Skupaj bomo jadrali po enem izmed najčistejših morij na svetu, odkrivali skrite zalive, spoznavali utrip mediteranskih vasic ter preizkušali vrhunsko dalmatinsko kulinariko. Prijetne temperature, toplo morje, poletni maestral ter izvrstna družba in ambient, so dober razlog za kratek pobeg.

Pustite se zapeljati pristnemu gostoljubju in čarom dalmatinskih otokov kot so Hvar, Vis, Brač ter Korčula. Ali pa se prepustite samoti in tišini odročnih Kornatov ter številnih otočkov Zadarsko-Šibenskega arhipelaga. Čudoviti zalivi otokov Silba ali Olib ter na jugu otoka Brača in Visa so idealni za sproščanje in polnjenje baterij. Nočni utrip dalmatinskih rivier Vodice, Primošten in Hvar, pa bo razveselil predvsem mlade po srcu. V tednu jadranja, je mogoče prav vse...

Naši skiperji bodo poskrbeli za varno plovbo in zabavno turo, zato se enostavno prepustite valovom in ležerni mediteranski filozofiji. Odplujte iz Zadra, Biograda, Murterja, Trogirja ali Splita.

Jadranje po južni dalmaciji s katamaranom

Prilagodite plovbo svojim željam

Vsaka od priporočenih tur je seveda prilagodljiva vašim željam in jo lahko s pomočjo vašega skiperja prilagodite vašim potrebam. Vse je seveda odvisno od vremenskih razmer in vaših pričakovanj. Jadransko morje je široko, otokov je veliko in zanesljivo boste dobili svoj kotiček pod soncem.

Kaj je v tednu jadranja zajeto?

Dodatni Stroški

Opcijski stroški

Izpolnite spodnji obrazec