Jadranje po Istri in Kvarnerju

Istra in Kvarner sta z navtičnega vidika sicer precej zapostavljeni področji, saj sta srce in duša pomorskega dogajanja še vedno v priljubljeni Dalmaciji. Prav zato, boste na severnem Jadranu našli predvsem mirne osamljene zalive, manj gneče po otoških lukah in na morju ter med plovbo zagotovo srečali skupino radovednih delfinov.

Kvarnerski otoki Cres, Lošinj, Susak, Unije in Pag slovijo predvsem po izjemno čistem morju, saj v bližini ni večjih mest in industrije. Tukaj se lahko do konca nadihate svežega morskega zraka, ter z jadrnico odkrijete vrhunsko istrsko kulinariko in Kvarnerske spcialitete. Vaš skiper bo poskrbeli za varno in zabavno turo, zato se enostavno prepustite valovom modrega Jadrana.

Jadranje v Istri

Najem jadrnice v Istri

Spodaj vam predstavljamo nekaj najbolj popularnih plovil na voljo za najem s skiperjem v Istri ter na Kvarnerju. Plovila so od zanesljivih lastnikov in lepo vzdrževana.

Najem jadrnice Pula
NAJEM JADRNICE V VRSARJU
Najem Katamarana s skiperjem
NAJEM KATAMARANA NA KRKU
Bavaria 46 Cruiser
NAJEM JADRNICE PULA

100% fleksibilna in prilagodljiva ruta

Vsaka od priporočenih tur je seveda prilagodljiva vašim željam in jo lahko s pomočjo vašega skiperja prilagodite vašim potrebam. Vse je seveda odvisno od vremenskih razmer in vaših pričakovanj. Jadransko morje je široko, otokov je veliko in zanesljivo boste dobili svoj kotiček pod soncem.

Kaj je v tednu jadranja zajeto?

Dodatni stroški  

Opcijski stroški

Izpolnite spodnji obrazec