Jadranje po Dalmaciji

Skupaj bomo jadrali po enem izmed najčistejših morij na svetu, odkrivali skrite zalive, spoznavali utrip mediteranskih vasic ter preizkušali vrhunsko dalmatinsko kulinariko. Poletne temperature, toplo morje, izvrstna družba in enkraten ambient so idalni razlog za pobeg na jug.

Pustite se zapeljati pristnemu gostoljubju in čarom dalmatinskih otokov kot so Hvar, Vis, Brač ter Korčula. Ali pa se prepustite samoti in tišini odročnih Kornatov ter številnih otočkov zadarsko-šibenskega arhipelaga. Čudoviti zalivi otokov Silba ali Olib ter na jugu otoka Brača in Visa so idealni za sproščanje in polnjenje baterij. Nočni utrip dalmatinskih rivier Vodice, Primošten in Hvar, pa bo razveselil predvsem mlade po srcu. V tednu jadranja, je mogoče prav vse...

Naši skiperji bodo poskrbeli za varno in predvsem zabavno plovbo, zato se enostavno prepustite valovom in ležerni mediteranski filozofiji. Najem jadrnice je možen iz Zadra, Biograda, Murterja, Trogirja ali Splita. maximalno število oseb na jadrnici je 10.

Jadranje po južni dalmaciji s katamaranom

Najem Jadrnice s Skiperjem v Dalmaciji

Prilagodite plovbo svojim željam

Vsako od zgornjih priporočenih jadralnih rut je možno prilagoditi vašim željam. S pomočjo dodeljenega skiperja, ki vam bo znal priporočiti najlepše kotičke in varne zalive jadranje lahko oblikujete po svoje...

Najem jadrnice s skiperjem je sicer med Junijem in Septembrom možen v tedenskih terminih, jadrnico pa se lahko za kratek termin najame v pred in po sezoni. Celotna plovba je v prvi meri odvisna predvsem od vremenskih razmer na morju. Jadransko morje je široko, otokov in čudovitih zalivov je ogromno, zato jih nekaj pustite še za naslednje leto.

Jadranje Dalmacija

Kaj je v tednu jadranja zajeto?

Dodatni Stroški

Opcijski stroški

Izpolnite spodnji obrazec