Najem Jadrnice Last minute

Zagotovite si ugodne cene za tedenski najem jadrnic na Hrvaškem na določene modele in tipe plovil. Krajši najem jadrnice ali izbranega katamarana spodaj je možen iz največjih Hrvaških marin tudi v predsezonskih terminih v aprilu ali maju ter jeseni septembra ali oktobra.

Elan impression 50
Elan impression 50

15-metrska Elanka s kar 5 kabinami je odlična družinska jadrnica primerna za do 10 oseb. Najem plovila s skiperjem ali brez je možen v Dalmaciji na Kvarnerju ali v Hrvaški Istri.

Lagoon 40
Lagoon 40 

Lagoon 40 je idealna izbira za družinsko križarjenje po Jadranu. Atraktivne linije, stabilnost med samo plovbo in izjemna prostornost je samo nekaj adutov, ki jih ponujajo katamarani.

Bavaria 41
Bavaria Cruiser 41

Najbolj priljubljena jadrnica v naši floti je "klasika! med čarterskimi jadrnicami. 12-metrsko "Bavarko" odlikujejo udobne bivalne površine in izjemne plovne lastnosti. 

Termini za najem jadrnice s skiperjem v Istri

KAJ JE VKLJUČENO V ZGORNJI CENI

  • tedenski najem jadrnice s 3 kabinami
  • skipper
  • posteljninot. log, čiščenjeturistično takso in čoln z motorjem + SUP
Najem jadrnice s skiperjem

Jadranje je lahko enkratno doživetje za vse, ki imate radi morje, sonce, mediteransko kulinariko ter veselo druženje. Podaljšan vikend pobeg s prijatelji ali tedenske počitnice v poletnih mesecih je le nekaj opcij, ki so na voljo. Jadranje po Istri v maju, juniju ali pozneje v septembru oz. oktobru je privlačno ne samo zaradi ugodnejših predsezonskih cen, temveč tudi zaradi nižjih temperatur in manjše gneče na morju in po marinah. V poletnih mesecih, ko je zrak sicer toplejši, pa vas bo med plovbo božal prijeten maestral.

Posadka lahko med samim jadranjem aktivno sodeluje tako pri jadranju, kot tudi v kuhinji. Vsak dan boste imeli priložnost sidrati in plavati v idiličnih zalivih, lahko raziskujete ležerni utrip otoških vasic in spoznavate lokalne dobrote dalmatinskih konob.

Last minute najem jadrnice s skiperjem po Istri in Kvarnerju

Izhodiščna marina je v hrvaški Istri, v čudoviti ribiški vasici Funtana, ki je idealno izhodišče za odkrivanje kvarnerskih otokov Unije, Susak in Lošinj ter istrskuih biserov Rovinj, Brioni ali Crveni Otok. Jadransko morje nam z razgibano obalo in tisočimi otoki samo po sebi ponuja izjemen ambient in ogromno možnosti. 

Plovna ruta je 100% fleksibilna

Seveda je prvo vprašanje kam lahko plujemo in kaj bomo vse videli. Najbolj pomembno je, da smo na jadrnici sproščeni, dovzetni in da ne precenjujemo svojih sposobnosti glede dnevnih razdalj. Sploh če vreme tega ne dopušča. Samo jadranje bo sploh zanimivo za tiste s kančkom pustolovske žilice.

Plovno ruto se lahko dogovori ob samem vkrcanju in uskladi želje posadke. Seveda upoštevaje predvideno vremensko situacijo na morju. Bistveno je, da se prepustimo žarkom toplega sonca in ležerni filozofiji Mediterana. Skiper vam bo že predhodno sporočil vse podrobnosti. Odgovore na vprašanja glede dinamike jadranja, opreme, in kaj vzeti s sabo na jadrnico, pa najdete tukaj

Kaj vključuje najem jadrnice s skiperjem?

Ekstra stroški:

Izpolnite spodnji obrazec