Najem Jadrnice Last Minute

Last minute: Jeanneau Sun Odyssey 439

16.03. - 23.03., 4 / 8+2 ležišča. Trogir - Seget Donji vaša cena 894 € (- 40%)

Najem Jadrnice Last Minute

Vse ponujene jadrnice so odlično vzdrževane in od dobrih lastnikov

Vse ponujene jadrnice so odlično vzdrževane in od dobrih lastnikov

First in last minute najem plovila na Hrvaškem - katamarani, jadrnice in motrnjaki.

 

Ne spreglejte naše ponudbe za najem jadrnic na Hrvaškem in v Sloveniji v aktualni sezoni. Ugoden najem plovil z first last minute popusti za naše zveste jadralce. Rezervirajte si svoje plovilo že zdaj in si zagotovite najboljšo ceno. Ponujamo vam tudi nekaj novih modelov jadrnic in katamaranov z letnikom 2019 (Sun Odyssey 410, 490 ter 440, ter Oceanis 46.1 in  51.1, Dufour 430, Bavaria 45 Cruiser,...).

 

Za "early booking" izven ponujenih datumov (sobota - sobota), nas za informacije lahko pokličete na številki 040-263-881031-226-511 ali nam pošljete povpraševanje. Če za samostojno jadranje še nimate dovolj izkušenj in potrebujete skiperja, vam lahko ponudimo tudi najem jadrnice s skiperjem.

 

Našo aktualno ponudbo plovil za sezono 2019 si lahko ogledate TUKAJ

Najem jadrnic v first ali last minute opciji

Najem jadrnic v first ali last minute opciji

Zakaj najem jadrnice na Hrvaškem?

 

Jadranska obala s svojimi številnimi otoki in kristalno čistim jadranskim morjem ponuja nešteto možnosti za jadranje. Bližina Jadranskega morja in idealne klimatske ter vetrovne razmere preko celotne sezone so idealne za "pobeg" na kratke počitnice ob morju. Za najem oz. booking ter vso ostalo dokumentacijo pa poskrbimo mi.

 

Naša čarter ponudba za najem katamarana, najem jahte ali jadrnice ponuja možnost rentanja plovila v več kot 20 marinah vzdolž Jadrana. Sezonski termin za najem jadrnic na Hrvaškem v Dalmaciji, na Kvarnerju ali Istri,  je možen od sobote - sobote. Izven sezone pa je možen tudi krajši, vikend najem.

Najem plovila Hrvaška

Najem plovila Hrvaška