Najem Jadrnice Last Minute

Last minute: Bavaria 45 Ambition

25.08. - 01.09., 4 / 8+2 ležišča. Pirovac - Murter, vaša cena 2.160 € (- 52%)

Najem Jadrnice Last Minute

Last minute najem jadrnice

Last minute najem jadrnice

First in last minute najem plovila na Hrvaškem - katamarani, jadrnice in motrnjaki.

 

Ne spreglejte naše ponudbe za najem jadrnic na Hrvaškem in v Sloveniji v aktualni sezoni. Ugoden najem plovil tudi z do 50% last minute popusta za naše zveste jadralce. Rezervirajte si svoje plovilo že zdaj in si zagotovite firs ali last minute ceno. Ponujamo vam tudi nekaj novih modelov jadrnic in katamaranov z letnikom 2018 (Sun Odyssey 440, Oceanis 51.1, Dufour 520,...).

 

Za booking izven ponujenih datumov, za skrajšane termine in jadranje last minute, nas lahko pokličete na številki 040 263 881031-226-511 ali nam pošljete povpraševanje. Če za samostojno jadranje še nimate dovolj izkušenj in potrebujete skiperja, vam lahko ponudimo tudi najem jadrnice s skiperjem.

 

Našo aktualno ponudbo plovil 2018 si lahko ogledate TUKAJ

Najem jadrnic last minute

Najem jadrnic last minute

Zakaj najem jadrnice na Hrvaškem?

 

Jadranska obala s svojimi številnimi otoki in kristalno čistim jadranskim morjem ponuja nešteto možnosti za jadranje. Bližina Jadranskega morja in idealne klimatske ter vetrovne razmere preko celotne sezone so idealne za "pobeg" na kratke počitnice ob morju. Za najem oz. booking ter vso ostalo dokumentacijo pa poskrbimo mi.

 

Naša čarter ponudba za najem katamarana, najem jahte ali jadrnice ponuja možnost rentanja plovila v več kot 20 marinah vzdolž Jadrana. Sezonski termin za najem jadrnic na Hrvaškem v Dalmaciji, na Kvarnerju ali Istri,  je možen od sobote - sobote. Izven sezone pa je možen tudi krajši, vikend najem.

Najem plovila Hrvaška

Najem plovila Hrvaška