Najem Jadrnice Last Minute

Last minute: Dufour 382 Grand Large

20.10. - 27.10., 3 / 6+2 ležišča. ACI Trogir vaša cena 598 € (- 48%)

Jadranje s skiperjem

Jadranje po Jadranu - nekoliko drugačen dopust

Jadranje po Jadranu - nekoliko drugačen dopust

Jadranje po Jadranu s skiperjem

 

Odjadrajte na nepozabno pustolovščino in najemite jadrnico s skiperjem. To je resnično najboljši način, za sproščeno in brzskrbno dopustovanje na valovih. Za najem jadrnice, ki bo ustrezala vašim kriterijem ter zanseljivega skiperja poskrbimo mi. Če plovilo že imate, vam lahko ponudimo tudi najem skiperja.

 

Vsekakor, pa naše jadrnice s skiperjem na Hrvaškem ali v Sloveniji, lahko najamete za vikend jadranje, poslovne najeme, zabave, team building programe, izobraževanja ali družinsko potepanje...možen je tudi krajši, vikend najem jadrnice za od 2-5 dni.

 

Prost termin:

 

 18.10 do 21.10. Vrsar (Četrtek - Nedelja popoldan), cena 790€. (3 kabinska jadrnica za 5-6 oseb)

 18.10. do 21.10. Biograd (Četrtek - Nedelja pop.), cena 890€. (3 kabinska jadrnica za 5-6 oseb)

 

*Cena vključuje jadrnico, skiperja, čiščenje, kavcijo, plin, posteljnino, motor za čoln, čoln, Wi-Fi na jadrnici in turistično takso).

Jadrnica nam nudi veliko komforta za bivanje

Jadrnica nam nudi veliko komforta za bivanje

Kdaj so termini jadranja?

 

Termini so čez vse leto od aprila do novembra. Najem jadrnice s skiperjem traja 8 dni/7noči od sobote do sobote. Izven glavne sezone, pa so termini lahko po predhodnjem dogovoru tudi skrajšani (najem jadrnice za 4 dni, podaljšan vikend, izvensezonsko jadranje v maju septembru ali oktobru). Aktualno ponudbo jadranj, akcije in termine si lahko ogledate zgoraj ali pošljete povpraševanje za željen termin.

 

Kako poteka najem jadrnice s skiperjem?

 

Izpolnite obrazec in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas pokličete na telefonsko številko 040 263 881 oz. 031 226 511.

 

Kakšno je minimalno in maksimalno število prijavljenih oseb?

 

Jadrnica sprejme od 1 do 12 oseb(odvisno od njene velikosti). Ob preobremenitvi kapacitete jadrnice je tudi bivanje manj kvalitetno. Če je za določen termin večje povpraševanje, jadramo z več jadrnicami.

 

Sidrali bomo v čudovitih zalivih

Sidrali bomo v čudovitih zalivih

 

Kaj je v ceni vključeno:

 

-najem plovila s skiperjem

-ležišče na jadrnici

-predstavitev osnov jadranja in mornarskih veščin

-zaključno čiščenje jadrnice, posteljnina, plin in permit

-čoln in motor za čoln

-gratis Wi-Fi na jadrnici do 5 GB

-polog kavcije za plovilo

 

Kaj ni vključeno:

 

Prevoz do izhodiščne marine, stroški privezov, turistična taksa, hrana in pijača za posadko in skiperja ter poraba goriva se deli med posadko razen, če ni z organizatorjem zmenjeno drugače. 

Prav tako ekipa skiperju položi kavcijo v vrednosti 200-300€, ki so v celoti povratni, v kolikor posadka barke ali njenih delov ne poškoduje.

Jadranje s skiperjem je lahko odličen dopust za vsakogar

Jadranje s skiperjem je lahko odličen dopust za vsakogar

Kakšno ruto lahko pričakujemo?

 

Pomembna je pot in ne cilj!

 

Samo ruto je zaradi vremena, ki je ključni faktor vsakega potovanja vedno težko natančno predvideti, saj smo proti naravi navkljub tehnologiji in znanju še vedno nemočni. Ruta se navadno določi na dan vkrcanja, ko skiper oceni vremensko situacijo in se po pogovoru s posadko prilagodi celotno dinamiko. Bistvo je, da je posadka zadovoljna. Potrebno je biti fleksibilen in iz vsake situacije potegniti čim več.

 

Bistvo vsakega jadranja je druženje, uživanje in predvsem - zabava.

 

Ruta se seveda prilagodi željam posadke. Vsi naši skiperji so izkušeni in poznajo Jadran kot lasten žep, zato vam bodo radi svetovali pri izbiri ture in z vami delili svoje dragocene prigode... Postankov, gurmanskih užitkov, sidranja v lepih zalivih, plavanja in šnorkljanja bo dovolj. Pomembno je, da se za vsakega dobi nekaj. Primer rute z zadarskega arhipelaga si lahko ogledate tukaj.

Vsaka marina ima urejeno parkirišče, sanitarije in dobro gostinsko ponudbo

Vsaka marina ima urejeno parkirišče, sanitarije in dobro gostinsko ponudbo

Kje bomo izpluli?

 

Navadno štartamo iz večjih hrvaških marin kot so Veruda, Punat, Biograd, Sukošan, Trogir, Šibenik, Biograd Split in Kaštela. Jadranje je odvisno predvsem od želja naročnika, kje na Jadranu bi pluli.

 

Kje in kaj bomo jedli?

 

Zajtrkuje ali malica se navadno na jadrnici. Za hrano in pijačo se poskrbi ob vkrcanju, zaloge se potem dokupi med samo plovbo. Kosilo ali hiter prigrizek, si v lepem zalivu lahko posadka pripravi na jadrnici. Večerja pa - odvisno od želja posadke. Naši skiperji poznajo dosti konob, ki vam jih lahko priporočijo...

Zakaj je jadranje s skiperjem najboljša izbira?

 

 •  nase prevzamemo celotno organizacijo plovbe, tako nimate nobenih težav z papirologijo ob najemu      jadrnice in skiperja

 •  skiper bo v marini poskrbel za prevzem jadrnice ter skrbel za vaše maksimalno ugodje pred plovbo       in varnost med samim jadranjem

 •  skiper vam bo svetoval pri izbiri optimalne plovne poti, ki bo ustrezala vam in vašim prijateljem. Vse       kar dejansko potrebujete je, da preprosto uživate v svojem dopustu,

 •  med plovbo boste z našimi skiperji odkrivali najlepše kotičke Jadrana, čudovite zalivčke, lokalne            znamenitosti in gastonomske užitke, ki jih drugače ne bi mogli izkusiti.

 

Povpraševanje lahko oddam tukaj

Jadranje po Jadranu je lahko nepozabna avantura

Jadranje po Jadranu je lahko nepozabna avantura