Krajši najem Jadrnice s skiperjem - AKCIJA!

Najem plovil na Hrvaškem je v visoki sezoni možen le v tedenskih terminih, zato izkoristite enkratno priložnost in v letošnji sezoni jadrajte tudi v skrajšanih terminih. Jadrnica Elan Impression 384 spodaj je na voljo iz Hrvaške Istre za od 3 do 7-dnevni najem s skiperjem v spodnjih terminih ali po dogovoru...

CENA 3 DNI 1.350€

Najem 3-kabinske jadrnice Elan Impression 384 s skiperjem v Funtani pri Vrsarju je možen v krajšem vikend ali tedenskem terminu.

TERMIN OD 25.09. do 28.09.
CENA 4 DNI 1.450€

Jadrnica sprejme do 6 oseb plus skiperja in je nadstandardno opremljena. Ima 2 električna wc-ja, bowtruster, tikovino po celotni palubi, blazine v kokpitu,...

TERMIN OD 14.10. do 17.10.
CENA 5 DNI 1.390€

Najem vključuje skiperja, čiščenje, posteljnino, plin, gorivo, privez v matični marini ter parkirišče za 2 avtomobila.

TERMIN od 16.10. do 20.10.

Najem Jadrnice s Skiperjem

Najem jadrnice ali katamarana s skiperjem, je morda najboljši način, da odkrijete skrite kotičke Dalmacije, Istre in Kvarnerja. Neposredna bližina jadranskega morja je privilegij, ki ga je potrebno izkoristiti.

Šumenje valov, veter v laseh in nastavljanje toplim sončnim žarkom se sliši kot idealna kombinacija za razvajanje vaših čutov. Je sploh lahko kaj lepšega, kot skok v kristalno čisto morje nekje sredi čudovitega samotnega zaliva ter polnjenje baterij daleč stran od sivega vsakdana?

Če temu dodamo še kozarec izvrstnega vina, sproščeno družbo ter izjemno mediteransko kulinariko, je recept za popolne počitnice na vaši dlani. Enostavno nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo ustrezno ponudbo.

Najem Jadrnice s skiperjem

Najem jadrnice ali katamarana s skiperjem na Jadranu

Izberite si priljubljeno destinacijo, termin odhoda in nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo ponudili najboljšo opcijo, skladno z vašimi željami. V glavni sezoni med junijem in septembrom je možno najeti jadrnico s skiperjem v tedenskem terminu, izven sezone, pa je možen tudi krajši, vikend najem jadrnice in skiperja.

Jadrnico s skiperjem lahko rezervirate za poslovni najem, zabave za zaključene družbe, team building programe, navtična izobraževanja ali družinsko potepanje. Preverite tudi naš Active Sailing program in se nam pridružite za Prvomajsko jadranje.

Zakaj je Jadranje s skiperjem najboljša izbira?

 

 •   naši skiperji poznajo jadransko obalo kot svoj lastni žep in vam lahko omogočijo, da doživite stvari, ki jih drugače ne bi
 •   nase prevzamemo celotno organizacijo plovbe, tako nimate nobenih težav z dokumentacijo ob vkrcanju
 •   skiper bo v marini poskrbel za prevzem jadrnice ter skrbel za varnost med vašim dopustovanjem na plovilu
 •   skiper vam bo svetoval pri izbiri optimalne plovne poti glede na vremenske pogoje in vaše želje
 •   med plovbo boste odkrivali najlepše kotičke Jadrana ter vrhunsko mediteransko kulinariko

Najem Plovila s Skiperjem

Spodaj vam predstavljamo nekaj najbolj popularnih jadrnic in katamaranov v naši floti, na katerih lahko plujete in dopustujete s svojimi najbližjimi.

JADRNICA ELAN IMPRESSION 50

Elanka je na voljo v Puli, na Krku, v Zadru, Splitu, Trogirju, Biogradu na Murterju ter v Šibeniku.

Sprejme Do 10 Oseb
KATAMARAN LAGOON 40

Katamaran Lagoon 40 je na voljo v Puli, na Krku, Sukošanu, Biogradu, Trogirju in Dubrovniku.

Sprejme Do 10 oseb
JADRNICA BAVARIA 41 CRUISER

Bavarka je na voljo v Puli, na Krku, Sukošanu, Zadru, Trogirju, na Murterju Splitu in Šibeniku.

Sprejme Do 8 Oseb

Pogosta vprašanja pri najemu jadrnice s skiperjem:

 

Cene za najem jadrnic Hrvaškem so večinoma odvisne od velikosti, starosti in dolžine plovila, ter od višine sezone v kateri bi jadrali. Cena novejše 4-kabinske jadrnice Bavaria 46 Cruiser s 4 kabinami se v pred in posezoni giblje med 1.500 in 2.000€/teden. V najvišji sezoni julija in avgusta pa med 2.500€ in 3.000€ tedensko.

V ceni je zajeto: najem plovila, zaključno čiščenje, Wi-Fi ter pomožni čoln z motorjem. Ob najemu je potrebno položiti tudi varnostni depozit, ki znaša cca. 2.000€ in je seveda povraten, v kolikor jadrnice oz. njenih delov ne poškodujete.

Dodatni Stroški:

 • Skipper od 980€/teden
 • Hostesa od 910€/teden (opcijsko)
 • Kuhar od 1.000€/teden (opcijsko)

 

Stroškovno so cene za Najem Katamaranov nekoliko višje kot denimo za jadrnico podobne dolžine in starosti. Katamaran se od jadrnice razlikuje predvsem dimenzijsko, saj je bivalnih površin pri katamaranu bistveno več kot pri jadrnici. Cena najema za katamaran Lagoon 40 se giblje med 2.000 in 3.900€/teden v pred in posezoni (April, Maj, konec Septembra, Oktober) ter nekje med 4.000 in 5.500€/teden v Juniju, Juliju in Avgustu. 

V ceni je zajeto: najem plovila, zaključno čiščenje, Wi-Fi ter pomožni čoln z motorjem. Ob najemu je potrebno položiti tudi varnostni depozit, ki znaša cca. 2.000€ in je seveda povraten, v kolikor plovila ne poškodujete.

Dodatni Stroški:

 • Skipper 150€/dan
 • Hostesa 140€/dan
 • Kuhar 150€/dan

 

Izberite enega izmed naših programov, ki vam terminsko in tematsko najbolje ustreza, pošljite povpraševanje in navedite vaše želje glede plovne poti. Lahko pa nas pokličete na telefonski številki 040 263 881 ali 031 226 511.

Sezonski termin za najem jadrnic na Hrvaškem v Dalmaciji, na Kvarnerju ali Istri,  je možen od sobote - sobote. Izven sezone pa je možen tudi krajši, vikend najem.

​​​​​​

V  ceni najema jadrnice s skiperjem je navadno vključeno:

 •  najem plovila
 •  skiper (se plača ob vkrcanju, razen, če ni dogovorjeno drugače)
 •  predstavitev osnov jadranja in mornarskih veščin
 •  zaključno čiščenje jadrnice, posteljnina ter plin
 •  čoln in motor za čoln
 •  gratis Wi-Fi na jadrnici do 5 GB

 

Dodatne stroške predstavljajo:

 •  prevoz do marine
 •  gorivo za jadrnico (po porabi) cca. 50€ za jadrnico, katamaran cca. 100€/teden
 •  hrana in pijača za sprotno porabo (tudi za skiperja)
 •  razni transferji, taxiji
 •  privezi, marine in nacionalni parki (od 20-100€) - odvisno od postankov
 •  depozit za jadrnico, ki je v celoti povraten, če na plovilu ne pride so poškodb s strani najemnika

 

Termini so čez vse leto od aprila do novembra. Najem jadrnice s skiperjem traja 8 dni/7 noči od sobote do sobote. Izven glavne sezone, pa so termini lahko po predhodnem dogovoru tudi skrajšani (najem jadrnice za 4 dni, podaljšan vikend, izven sezonsko jadranje v maju septembru ali oktobru). Za aktualno ponudbo jadranj oz. termin, ki vam najbolj ustreza, nam pošljite povpraševanje in sporočite vaše želje

 

Jadrnico si lahko predstavljamo kot "potujoči apartma" z vsem potrebnim bivalnim udobjem. Jadrnica razpolaga z različnim številom prostornih kabin (od 2 do 6). V vsaki kabini je prostora za 2 osebi.

Eno ležišče na jadrnici pripada skiperju. V salonu lahko spita ena ali dve osebi, vendar tega ne priporočamo, saj je kvaliteta spanja tam lahko slabša in ovira ostalo posadko pri bivanju v salonu v primeru slabega vremena. Posteljnina in blazine so že na jadrnici, zato jih ne nosite s seboj.

Spodaj nekaj fotografij 4-kabinske jadrnice, ki sprejme do 8 oseb plus skiperja

Jadrnica ima prostoren kokpit, kjer posadka preživi največ časa

Kuhinja, salon in spalnice so prilagojene prijetnemu in komfortnemu bivanju

 

Pomembna je pot in ne cilj

Samo ruto je zaradi vremena, ki je ključni faktor vsakega potovanja, vedno težko natančno predvideti, saj smo proti naravi navkljub tehnologiji in znanju še vedno nemočni. Pot se navadno določi na dan vkrcanja, ko skiper oceni vremensko situacijo in se po pogovoru s posadko prilagodi celotno dinamiko. Potrebno je biti fleksibilen in iz vsake situacije potegniti čim več. Varnost je vseeno vedno prva.

Bistvo vsakega jadranja je druženje, uživanje in predvsem - zabava

Dinamika in ruta se seveda prilagodita željam posadke. Naši skiperji so izkušeni in poznajo Jadran kot lasten žep, zato vam bodo radi svetovali kako in kam. Postankov, gurmanskih užitkov, sidranja v lepih zalivih, plavanja in potapljanja bo dovolj. Pomembno je, da se za vsakega dobi nekaj

 

Navadno startali bomo iz večjih hrvaških marin kot so Veruda, Pula, Punat, Biograd, Sukošan, Trogir,  Split in Kaštela. Izhodišče je odvisno predvsem od vaših želja oz. kje po Jadranu bi pluli. Skiper vam bo vnaprej sporočil vse potrebne informacije. Najbolje je, da vaše želje glede plovbe uskladite s skipejem ob vkrcanju.

 

Zajtrkuje ali malica se navadno na jadrnici. Za hrano in pijačo se poskrbi ob vkrcanju, zaloge se potem dokupuje na poti. Kosilo ali hiter prigrizek, si lahko posadka pripravi na jadrnici v ambientu čudovitega zaliva... Večerja pa - odvisno od ekipe. V ladijski kuhinji je vse prepuščeno domišljiji. Če interesa za kuhinjo ni, naši skiperji poznajo ogromno vrhunskih konob, ki vam jih lahko priporočijo.

 

Posebne opreme ne potrebujete. V primeru močnega vetra ali slabega vremena je pomembno, da s seboj vzamete nekaj toplih oblačil (vetrovka, pulover, toplejše nogavice, kapa, rokavice...). Zaželjeno je, da si na barki, vsaj v poletnih mesecih bos, ker je tako tudi gibanje lažje in varnejše. Priporočamo čevlje, ki imajo ne drsečo podplat (allstarke, Crocsice ipd).

Tudi  jadralnega znanja ne potrebujete, za to imate na jadrnici skiperja. Če je želja posadke, da si pridobi osnovnih jadralnih izkušenj in znanja, vam bo skiper z veseljem pokazal nekaj pomorskih veščin.

Ne pozabite:

 •  kreme za sončenje
 •  sončnih očal z UV zaščito
 •  kape ali klobuka za zaščito pred soncem
 •  osebnega dokumenta ali pasaporta
 •  dodatne brisače za kopanje ali tuširanje
 •  osebnih stvari (morebitna predpisana zdravila, antihistaminike za razne alergije,...)
 •  pozitivne energije

 

Priporočamo vam, da sklenete nezgodno zavarovanje za tujino v primeru poškodb ali zdravstvenih težav (CORIS). Za morebitne poškodbe posadke na plovilu, med plovbo ali na kopnem skiper oz. organizator (Janez Rupnik Odjadraj S.P. ne odgovarja). Prav tako se vsaka posadka na jadranje odpravlja na lastno odgovornost. Priporočamo, da pri vaši zavarovalnici zavarujete tudi riziko odpovedi v primeru višje sile. Pogoje poslovanja podjetja Odjadraj S.P. si lahko ogledate tukaj.

Kaj je zajeto v najem jadrnice s skiperjem

Dodatni Stroški

 

Opcijski stroški

Izpolnite spodnji obrazec