Najem Jadrnice Last Minute

Last minute: Jeanneau Sun Odyssey 439

16.03. - 23.03., 4 / 8+2 ležišča. Trogir - Seget Donji vaša cena 894 € (- 40%)

Jadranje s skiperjem

Jadranje po Jadranu - nekoliko drugačen dopust

Jadranje po Jadranu - nekoliko drugačen dopust

Jadranje po Jadranu s skiperjem

 

Odjadrajte na nepozabno pustolovščino in najemite jadrnico s skiperjem. To je resnično najboljši način, za sproščen in brezskrben dopust na valovih. Za najem jadrnice, ki bo ustrezala vašim pričakovanjem in zanseljivega skiperja, poskrbimo mi. Če plovilo že imate, vam lahko ponudimo tudi najem skiperja.

 

Vsekakor pa naše jadrnice s skiperjem na Hrvaškem ali v Sloveniji, lahko najamete za vikend jadranje, poslovne najeme, zabave za zaključene dužbe, team building programe, izobraževanja ali družinsko potepanje...možen je tudi krajši, vikend najem jadrnice in skiperja. 

 

Trentna akcija:

 

09.05. do 12.05. Biograd (četrtek dopoldan do nedelja popoldan) Cena all incl. že od 290€/osebo

15.06. do 18.06. Istra/Vrsar (sobota do torek do 17:00) cena all incl. 1.180€ za max 6 oseb

Jadrnica nam nudi veliko komforta za bivanje in bo vaš novi "dom na vodi"

Jadrnica nam nudi veliko komforta za bivanje in bo vaš novi "dom na vodi"

Kdaj so termini jadranja?

 

Termini so čez vse leto od aprila do novembra. Najem jadrnice s skiperjem traja 8 dni/7noči od sobote do sobote. Izven glavne sezone, pa so termini lahko po predhodnjem dogovoru tudi skrajšani (najem jadrnice za 4 dni, podaljšan vikend, izvensezonsko jadranje v maju septembru ali oktobru). Za aktualno ponudbo jadranj oz. termin, ki vam najbolj utreza, nam pošljite povpraševanje in sporočite vaše želje.

 

Kako poteka najem jadrnice s skiperjem?

 

Izpolnite obrazec in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas pokličete na telefonski številki 040 263 881 / 031 226 511.

 

Sidrali bomo v čudovitih zalivih, ki so dostopni samo s plovilom

Sidrali bomo v čudovitih zalivih, ki so dostopni samo s plovilom

Kaj je v ceni s skiperjem navadno vključeno:

 

- najem plovila

- skiper

- ležišče na jadrnici

- predstavitev osnov jadranja in mornarskih veščin

- zaključno čiščenje jadrnice, posteljnina, plin in permit

- čoln in motor za čoln

- gratis Wi-Fi na jadrnici do 5 GB

- polog kavcije za plovilo*

 

Kaj ni vključeno:

 

Prevoz do izhodiščne marine, stroški privezov, turistična taksa, hrana in pijača za posadko in skiperja ter poraba goriva se deli med posadko razen, če ni predhodno dogovorjeno drugače. 

*Prav tako ekipa skiperju položi kavcijo v vrednosti 200-300€, ki so v celoti povratni, v kolikor posadka z malomarnosti plovila ne poškoduje.

Jadranje s skiperjem je lahko odličen dopust za vsakogar

Jadranje s skiperjem je lahko odličen dopust za vsakogar

Kakšno ruto lahko pričakujemo?

 

Pomembna je pot in ne cilj!

 

Samo ruto je zaradi vremena, ki je ključni faktor vsakega potovanja vedno težko natančno predvideti, saj smo proti naravi navkljub tehnologiji in znanju še vedno nemočni. Ruta se navadno določi na dan vkrcanja, ko skiper oceni vremensko situacijo in se po pogovoru s posadko prilagodi celotno dinamiko. Potrebno je biti fleksibilen in iz vsake situacije potegniti čim več. Varnost je vseeno vedno prva.

 

Bistvo vsakega jadranja je druženje, uživanje in predvsem - zabava.

 

Dinamika in ruta se seveda prilagodita željam posadke. Naši skiperji so izkušeni in poznajo Jadran kot lasten žep, zato vam bodo radi svetovali kako in kam. Postankov, gurmanskih užitkov, sidranja v lepih zalivih, plavanja in šnorkljanja bo dovolj. Pomembno je, da se za vsakega dobi nekaj. Priporočeno turo za npr. jadranje po Kornatih si lahko ogledate tukaj.

Vsaka marina ima urejeno parkirišče, sanitarije in dobro gostinsko ponudbo

Vsaka marina ima urejeno parkirišče, sanitarije in dobro gostinsko ponudbo

Kje bomo izpluli?

 

Navadno štartamo iz večjih hrvaških marin kot so Veruda, Punat, Biograd, Sukošan, Trogir, Šibenik, Biograd Split in Kaštela. Izhodišče je odvisno predvsem od vaših želja oz. kje po Jadranu bi pluli.

 

Kje in kaj bomo jedli?

 

Zajtrkuje ali malica se navadno na jadrnici. Za hrano in pijačo se poskrbi ob vkrcanju, zaloge se potem dokupuje na poti. Kosilo ali hiter prigrizek, si lahko posadka pripravi na jadrnici. Večerja pa - odvisno od ekipe. V ladijski kuhinji je vse prepuščeno domišljiji. Če interesa za kuhinjo ni, naši skiperji poznajo tudi veliko konob, ki vam jih lahko priporočijo...

Zakaj je jadranje s skiperjem pri Active Sailing najboljša izbira?

 

 •  nase prevzamemo celotno organizacijo plovbe, tako nimate nobenih težav z papirologijo ob najemu       jadrnice in skiperja

 •  skiper bo v marini poskrbel za prevzem jadrnice ter skrbel za vaše maksimalno ugodje in varnost          med vašim dopustovanjem na jadrnici

 •  skiper bo svetoval pri izbiri optimalne plovne poti, ki bo ustrezala vam in vašim prijateljem. Vse              kar dejansko potrebujete je, da preprosto uživate v svojem dopustu,

 •  med plovbo boste z našimi skiperji odkrivali najlepše kotičke Jadrana, čudovite zalivčke, lokalne            znamenitosti in gastonomske užitke, ki jih drugače ne bi mogli izkusiti.

 

Povpraševanje lahko oddam tukaj

Jadranje po Jadranu - idealen dopust za vsakogar

Jadranje po Jadranu - idealen dopust za vsakogar