Termin: 23.05. do 26.05.2020 (sobota - torek popoldan)

Kje je Štart: Biograd na moru

Cena: 320€/osebo (2X 160€)*

Kako se prijavim? Enostavno izpolnite obrazec na dnu strani

*cena velja v primeru najmanj 6 prijavljenih oseb na jadrnico

Kje bomo jadrali? Predvidena ruta je Biograd - Kaprije - Kornati - Žut- Biograd

S skiperjem se dobimo v marini Biograd v soboto popoldan ob cca 15 uri. Sledi vkrcanje in spoznavanje posadk ter kratek briefing s skiperjem, ki vam bo razložil osnovne stvari kar se tiče varnosti na plovilu in dinamike pri jadranju. Sledi plovba proti otočku Vrgada kjer bomo vrgli sidro kratko malico in popoldanskko kopanje. Zvečer bomo pristali na Kaprijah kjer nas bo čakala prava dalmatinska pojedina v domači konobi.

V nedeljo nas čaka plovba proti kornatskem otočju oz. Tam bomo v primeru lepega vremena sidrali v tihem zalivu obdanem le z borovci in kristano čistim morjem. V ponedeljek bo po jutranji kavici verjetno potrebno založiti tudi ladijsko kuhinjo. Zato bomo odpluli proti vasici Sali na Dugem otoku, kjer v lokalni ribarnici morda dobimo svežo ribo...V popodanskih urah pristanemo na otočku Žut, kjer se lahko povzpnete na vrh otoka in ste priča zahajajočega sonca nad Kornatskimi otočki. V torek dopoldan sledi jadranje proti Pašmanu, kjer bomo izkoristili še zadnjo priložnost za kopanje in se izkrcani v marini Biograd v zgodnjih večernih urah.

Kaj vzamem s seboj?

Predvsem dobro voljo in morda še prijatelja/ico. Tisti, ki ste z nami že jadrali seveda veste kaj in koliko. Za tiste, ki pa z nami plujete prvič, lahko tukaj dobite nekaj napotkov in informaciji,  ki vam bodo pomagale "preživeti" krstno jadranje.

*V primeru slabih vremenskih razmer, si pridružujemo pravico do spremembe rute

 

Dodatni Termini za Jadranje po Kornatih 2020

06.06. do 09.06.  Sobota - Torek

10.06. do 13.06.  Sreda - Sobota

 

Izpolnite spodnji obrazec