Najem Jadrnice Hrvaška Last Minute

Teden dni pomorskih pustolovščin na jadrnici najboljši možni oddih. Čarterski najem plovila, ki je hkrati zanesljivo in udobno je vedno predpogoj za sproščen dopust. V naši ponudbi boste našli zgolj in samo redno vzdrževana plovila od zanesljivih hrvaških in slovenskih lastnikov. Spodaj si lahko ogledate nekaj najbolj priljubljenih modelov na voljo za izposojo ob celotni jadranski obali.

SUN ODYSSEY 440

Nova jadrnica s 4 kabinami

Dodatne informacije in rezervacija
BAVARIA 41 CRUISER

3-kabinska družinska jadrnica

Dodatne informacije in rezrvacija
LAGOON 40

Katamaran Lagoon 40 ima kar 6 kabin

Dodatne informacije in rezrvacija

Najem Jadrnic na Hrvaškem ali v Sloveniji

Najboljša odločitev za vse izkušene navtike, ki radi plujete in imate za to ustrezno dovoljenje, je samostojen najem jadrnice. Jadranska obala ponuja številna izhodišča, idealna za odkrivanje skritih zalivov in oddaljenih otočkov.

Več kot 5000 kilometrov slikovite in razgibane jadranske obale, atraktivne destinacije, vabljivo sinje morje ter stotine pretežno nenaseljenih otokov, so izvrsten razlog za edinstvene počitnice z vašimi najbližjimi. Čarterski najem jadrnic, katamaranov ali jaht je možen v več kot 30 marinah vzdolž Jadrana (Sukošan, Biograd, Split, Krk, Dubrovnik, Split, Trogir, Pula, Zadar, Izola,...).

Z dolgoletnimi letnimi izkušnjami pri oddajanju plovil v najem, vam bomo na najboljši možen način znali svetovati tako pri izbiri tipa oz. modela jadrnice, tehničnih specifikacijah, online oz. telefonski podpori, kot tudi pri samem procesu rezervacije plovila. Enostavno izberite tip plovila v brskalniku plovil in pošljite povpraševanje.

Najem jadrnice ali najem katamarana?

Hrvaška čarter ponudba zajema več kor 4.000 plovil različnih znamk, tipov in velikosti. V kolikor potrebujete nasvet pri izbiri modela ali velikosti plovila, vam bomo z veseljem pomagali. Cene za najem plovil so odvisne od letnika, dolžine jadrnice, štvila kabin, kot tudi od destinacije, števila dni najema ter jadralnega termina.

Na jadrnici boste uživali predvsem tisti, z nekoliko bolj pustolovskim značajem, saj je stik z morjem nedvomno bolj pristen, dinamika jadranja pa atraktivnejša. Priporočamo vam, da velikost plovila in število razpoložljivih kabin prilagodite številu oseb, ki bodo na krovu. Tako bodo vaše počitnice bolj sproščene, samo jadranje ter kakovost bivanja na jadrnici pa neprimerljivo boljša.

Katamarani so nekoliko bolj luksuzna opcija. Temu primerna je tudi cena. Sam volumen plovila ponuja bistveno večji bivalni prostor in obilo površin za druženje, in relaksacijo. Jadranje s Katamaraom je tudi bolj umirjeno saj je med samo plovbo bistveno bolj stabilen (se ne nagiba).

Končna odločitev, pa bo v veliki meri odvisna tudi od globine vaše denarnice. 

Za najem katamarana, težjega od 30 BRT (nas 45ft. )na Hrvaškem potrebujete skipersko dovoljenje kategorije A, oz. dovoljenje mornar motorist ali pa vsaj 2 člana posadke z licenco B, ki v Sloveniji odgovarja izpitu za voditelja čolna do 24 metrov. 1 član posadke mora imeti opravljeno tudi licenco za upravljanje z VHF postajo.

Ugodne cene najema in zagotovljena kakovost

Najem nove jadrnice ne pomeni vedno najboljše kakovosti le-te. Jadranje s starejšo jadrnico je lahko enako (če ne bolj) zanesljivo in atraktivno kot z novejšim tipom plovila. Če je seveda ustrezno vzdrževana. 

 V naši ponudbi ponujamo izključno kakovostna plovila od zanesljivih lastnikov, tako da med vašim dopustom na jadrnici, ne pričakujte težav. Vse, kar potrebujete je, da nam zaupate kateri tip plovil vas zanima, vaše želje glede velikosti in starosti plovila, število kabin, ki jih potrebujete ter priljubljeno destinacijo, iz katere bi se odpravili na jadranje.

Najenostavnejši najem plovil na Jadranu

Najem jadrnic na Hrvaškem, še nikoli ni bil enostavnejši. Vaše povpraševanje bo uspešno oddano ko v zgornjem brskalniku izberete želeno plovilo 

(nekatere fotografije so simbolične) ali pa nam pošljete splošno povpraševanje. Za informacijo o razpoložljivosti na lahko pokličete tudi na številki

040 263 881 oz. 031 226 511. Vse ostalo prepustite nam.

V kolikor bi izbrano jadrnico med časom vašega povpraševanja oddali, bomo za vas poiskali najboljšo možno alternativo. Rezervacija je potrjena ob vplačilu 50% avansa.

*Zgornja čarter ponudba oz. izbor plovil, se lahko razlikuje od dejanskega stanja oz. razpoložljivosti plovil na Jadranu; število razpoložljivih jadrnic in katamaranov se zaradi povpraševanja in "online" rezervacij konstantno spreminja. Odjadraj S.P. si pridržuje pravice do sprememb oz. aktualizacije cenika skladno z spremembami na tržišču oz. pri ponudniku posameznega plovila.