Najem Jadrnic na Hrvaškem ali v Sloveniji

Najboljša odločitev za vse izkušene navtike, ki radi plujete in imate za to ustrezno dovoljenje, je samostojen najem jadrnice. Cena plovila, pa je seveda odvisna od termina najema, letnika jadrnice in tudi od tega, kje boste najemali. Jadranska obala ponuja številna izhodišča, ki so idealna za teden ali dva plovbe po modrem Jadranu.

Več kot 5000 kilometrov slikovite in razgibane obale ter na stotine pretežno nenaseljenih otokov, so izvrsten razlog za pobeg. Čarterski najem jadrnic, katamaranov ali jaht je mogoč v več kot 30 marinah vzdolž Jadrana (Sukošan, Biograd, Split, Krk, Dubrovnik, Split, Trogir, Pula, Zadar, Izola,...).

Z dolgoletnimi letnimi izkušnjami pri oddajanju plovil v najem, vam bomo znali svetovati tako pri izbiri plovila, tehničnih specifikacijah, kot tudi pri samem procesu rezervacije.

Najem jadrnice ali najem katamarana?

Izbira je seveda vaša in odvisna predvsem od vašega proračuna. Katamarani so sicer bolj luksuzna opcija in temu primerna je tudi cena. Predvsem pa nudijo dosti večji bivalni prostor za posadko in so generalno gledano bolj komfortni. V vsakem primeru, vam bomo pomagali pri odločitvi in svetovali pri izbiri ustrezne jadrnice ali katamarana. 

Za najem katamarana, težjega od 30 BRT je na Hrvaškem potrebno skipersko dovoljenje kategorije A, oz. dovoljenje "mornar motorist" oz. vsaj 2 člana posadke z licenco B, ki je v Sloveniji drugače identična izpitu za voditelja čolna do 24 metrov.

Ugodna cena in zagotovljena kakovost

Najem novega plovila, pa seveda ne pomeni vedno tudi najboljše kakovosti le-tega.  Starejša jadrnica  je prav tako lahko optimalno vzdrževana in bo služila najemniku kot tudi popolnoma novo plovilo. Naša ponudba zajema zgolj kakovostna in vzdrževana plovila od zanesljivih lastnikov, tako da med vašim dopustom, ne pričakujte težav s plovilom. Vaš dopust bo tako usmerjen zgolj užitkom in sproščanju na valovih Jadrana.

Najbolj enostaven najem plovil

Najem jadrnic na Hrvaškem, še nikoli ni bil enostavnejši. Vaše povpraševanje bo uspešno oddano, ko si v zgornjem brskalniku izberete želeno plovilo (nekatere fotografije so simbolične) ali pa nam pošljete splošno povpraševanje. Lahko pa nas za informacijo o razpoložljivosti pokličete na 040 263 881 oz. 031 226 511. Vse ostalo prepustite nam. V kolikor je bilo izbrano plovilo med časom vašega povpraševanja oddano, bomo za vas poiskali najboljšo možno alternativo.

*Zgornja čarter ponudba oz. izbor plovil, se lahko razlikuje od dejanskega stanja oz. razpoložljivosti plovil na Jadranu; število razpoložljivih jadrnic in katamaranov se zaradi povpraševanja in konstantnih rezervacij stalno spreminja. Odjadraj S.P. si pridržuje pravice do sprememb oz. aktualizacije cenika skladno z spremembami na tržišču oz. ponudniku.