Najem Jadrnice na Hrvaškem ali v Sloveniji

Hrvaška obala ponuja številna izhodišča, ki so idealna za teden ali dva plovbe po modrem Jadranu. Več kot 5000 kilometrov slikovite in razgibane obale ter na stotine pretežno nenaseljenih otokov, je idealna priložnost za pobeg. Čarterski najem katamarana, najem jahte ali jadrnice ponuja možnost najema plovila v več kot 20 marinah vzdolž Jadrana ( Sukošan, Biograd, Split, Krk, Dubrovnik, Split, Trogir, Pula, Zadar, Izola, Portorož,...).

Z dolgoletnimi letnimi izkušnjami pri oddajanju plovil v najem, vam bomo seveda znali svetovati tako pri izbiri plovila, tehničnih specifikacijah, kot tudi pri samem procesu rezervacije. Enostavno izberite termin, željeno lokacijo ter izberite željeno plovilo. Z veseljem vam bomo poiskali ustrezno jadrnico ali katamaran.

 

Najem jadrnice ali najem katamarana?

Izbira je seveda vaša in odvisna predvsem od budgeta. Katamarani so sicer bolj luksuzna opcija in temu primerna je tudi cena. Predvsem pa nudijo dosti večji bivalni prostor za posadko in so generalno gledano bolj komfortni. V vsakem primeru, vam bomo pomagali pri odločitvi in svetovali pri izbiri ustrezne jadrnice ali katamarana. Za najem katamarana, težjega od 30 BRT je na Hrvaškem potrebno skipersko dovoljenje kategorije A, oz. dovoljenje "mornar motorist" oz. vsaj 2 člana posadke z licenco B, ki je v Sloveniji identična izpitu za voditelja čolna do 24 metrov.

Ugodna cena in zagotovljena kakovost

Najem novega plovila, ne pomeni vedno tudi najboljše kakovosti. V velikih primerih je lahko tudi starejša jadrnica bolje vzdrževana in bo prav tako zadovoljila še tako zahtevnega najemnika. Naša ponudba zajema zgolj kakovostna in vzdrževana plovila od zanesljivih lastnikov, tako da med vašim dopustom, ne boste imeli tehničnih težav s plovilom. Vaše posvečanje bo tako usmerjemo zgolj užitkom in sproščanju na valovih Jadrana.

Najbolj enostaven najem plovil na Hrvaškem

Najem jadrnic na Hrvaškem, še nikoli ni bil enostavnejši. Vaše povpraševanje bo uspešno oddano, ko si v zgornjem brskalniku izberete željeno plovilo (fotografije so simbolične) ali pa nam pošljete splošno povpraševanje. Lahko pa za informacijo o razpoložljivosti pokličete na 040 263 881. Vse ostalo prepustite nam. V kolikor je bilo izbrano plovilo med časom vašega povpraševanja žal oddano, bomo za vas poiskali najboljšo možno alternativo.

*Celotna čarter ponudba oz. izbor plovil, se lahko razlikuje od dejanskega stanja oz. razpoložljivosti plovil; število razpoložljivih jadrnic in katamaranov se zaradi globalnega bukiranja in povpraševanja stalno spreminja. Odjadraj S.P. si pridržuje pravice do spremembe cenika.