Najem Jadrnic na Hrvaškem ali v Sloveniji

Najboljša odločitev za vse izkušene navtike, ki radi plujete in imate za to ustrezno dovoljenje, je samostojen najem jadrnice. Jadranska obala ponuja številna izhodišča, ki so idealna za odkrivanje skritih zalivov in oddaljenih otočkov.

Več kot 5000 kilometrov slikovite in razgibane jadranske obale, atraktivne destinacije, vabljivo sinje morje ter na stotine pretežno nenaseljenih otokov, so izvrsten razlog za počinice z vašimi najbližjimi. Čarterski najem jadrnic, katamaranov ali jaht je možen v več kot 30 marinah vzdolž Jadrana (Sukošan, Biograd, Split, Krk, Dubrovnik, Split, Trogir, Pula, Zadar, Izola,...).

Z dolgoletnimi letnimi izkušnjami pri oddajanju plovil v najem, vam bomo na najboljši možen način znali svetovati tako pri izbiri tipa oz. modela jadrnice, tehničnih specifikacijah, online ter telefonski podpori, kot tudi pri samem procesu rezervacije plovila.

Najem jadrnice ali najem katamarana?

Hrvaška čarter ponudba zajema več kor 4.000 plovil različnih znamk, tipov in velikosti. V kolikor potrebujete nasvet pri izbiri modela ali velikosti plovila, vam bomo z veseljem pomagali. Cene najema plovila so odvisne tudi od termina najema, letnika ter dolžine jadrnice, kot tudi od same destinacije kjer bi jadrali...

Na jadrnici boste uživali predvsem tisti z nekoliko bolj pustolovskim značajem, saj je stik z morjem nedvomno bolj pristen, dinamika jadranja pa atraktivnejša. Priporočamo vam, da velikost plovila in število razpoložljivih kabin prilagodite številu oseb, ki bodo na krovu. Tako bodo vaše počitnice bolj sproščene, samo jadranje ter kakovost bivanja na jadrnici pa neprimerljivo boljša.

Katamarani so nekoliko bolj luksuzna opcija in temu primerna je tudi cena. Nudijo precej večji bivalni prostor in so generalno gledano bolj komfortni in stabilni (se ne nagibajo). Končna odločitev, pa bo najbrž odvisna od vašega globine vaše denarnice. Za najem katamarana, težjega od 30 BRT na Hrvaškem potrebujete skipersko dovoljenje kategorije A, oz. dovoljenje "mornar motorist" oz. vsaj 2 člana posadke z licenco B, ki v Sloveniji odgovarja izpitu za voditelja čolna do 24 metrov. 1 član posadke mora imeti opravljeno tudi licenco za upravljanje z VHF postajo.

Ugodne cene najema in zagotovljena kakovost

Najem nove jadrnice ne pomeni vedno najboljše kakovosti le-te. Tudi Starejša jadrnica je lahko optimalno vzdrževana in bo služila najemniku enako kot bi popolnoma novo plovilo. V naši ponudbi ponujamo izključno kakovostna in vzdrževana plovila od zanesljivih lastnikov, tako da med vašim dopustom na jadrnici, ne pričakujte težav. Vse, kar potrebujete je, da nam zaupate vaše želje glede velikosti in starosti plovila, števila kabin ter priljubljeno destinacijo, iz katere bi se odpravili na jadranje.

Najbolj enostaven najem plovil

Najem jadrnic na Hrvaškem, še nikoli ni bil enostavnejši. Vaše povpraševanje bo uspešno oddano, ko si v zgornjem brskalniku izberete želeno plovilo (nekatere fotografije so simbolične) ali pa nam pošljete splošno povpraševanje. Za informacijo o razpoložljivosti na lahko pokličete tudi na številki

040 263 881 oz. 031 226 511. Vse ostalo prepustite nam. V kolikor je bilo izbrano plovilo med časom vašega povpraševanja oddano, bomo za vas poiskali najboljšo možno alternativo. Rezervacija je potrjena ob vplačilu 50% avansa.

*Zgornja čarter ponudba oz. izbor plovil, se lahko razlikuje od dejanskega stanja oz. razpoložljivosti plovil na Jadranu; število razpoložljivih jadrnic in katamaranov se zaradi povpraševanja in "online" rezervacij konstantno spreminja. Odjadraj S.P. si pridržuje pravice do sprememb oz. aktualizacije cenika skladno z spremembami na tržišču oz. pri ponudniku posameznega plovila.