Jadranje po Dalmaciji in Kvarnerju

Slikoviti vzponi na najvišje vrhove tega dela Jadrana, zeleni gozdovi Kvarneja in Istre ter jadranje skozi kristalno modri Jadran, vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Obikali bomo eko farmo v prku Kamenjak, se naravnost iz morja povzpeli na slikoviti vasico Lubenice na Cresu, kolesarili na visoki Televrin na Lošinju, odkrili oddaljene Unije in se potapljali v čudovitih zalivih otokov Silba, Olib in Ist. Tukaj ne boste našli velikih mest in industrije, le spokoj neokrnjene narave, čist morski zrak, barvitost otoške arhitekture in poetično harmonijo okusov mediteranske kuhinje.

Odkrijte Jadran Aktivno

Z željo, da na najboljši možen način odkrijete ta enkraten del Jadrana, je Active sailing jadranje, tudi del našega poslanstva. Želimo si, da na jadrnici preživite predvsem aktiven in kvaliteten dopust, sproti odkrivate skrite zalivčke, nedotaknjeno naravo in slikovite otoške vasice ter s kolesom  raziščete tudi čudovito notranjost otokov. Tukaj lahko s polnimi pljuči zadihate morski zrak in napolnite baterije. Predvsem pa naredite nekaj pozitivnega tudi zase. Prepričajte se, da jadranje ni samo zabavno, temveč tudi najbolj okolju prijazno in avtentično dopustovanje.

Aktivni oddih na Jadranu

Dinamika jadranja, trekingov in kolesarjenja na turi, je primerno uravnotežena, razne aktivnost pa prilagojene vašim željam. Upoštevati je treba tudi trenutne vremenske in klimatske pogoje, saj je v poletnih mesecih zaradi vročine, treking in kolesarjenje racionalizirati in morda prenesti na jutranji čas. Poleti je skok v vodo, plavanje, potapljanje ali supanje bolj dobrodošlo. Po izkušnjah naših gostov, preobremenitev z določeno aktivnostjo za telo, ni priporočena. Pomembno je, da z vašega dopusta pridete z naponjenimi baterijami in ne obratno. 

Sprostite se in uživajte

Jadralnega znanja ne potrbujete, lahko pa z jadralske avanture pridete bogatejši za dodatno izkušnjo. Skiperji vas bodo varno popeljali skozi čudoviti svet jadranja in z veseljem delili pomorsko znanje. Imeli boste možnost, da osvojite nekaj pomorskih veščin in se seznanite z osnovami in dinamiko jadranja. Tukaj boste lahko našli skrite kotičke in doživeli enkratne prizore, ki jih drugače kot z jadrnico ne bi mogli.

Kaj zajema "Active Sailing" jadranje

Dodatni stroški:

Izpolnite spodnji obrazec