Flotila Jadranje

Odjadraj 2018

Kje? Ruta je Primošten - Drvenik - Brač - Šolta - Primošten

Kdaj? od 15.09. do 18.09.2018.

Koliko? 300€/osebo

 

Podnevi bomo jadrali...

Podnevi bomo jadrali...

Active sailing ekipa pripravlja nepozabno jesensko jadranje - ODJADRAJ 2018, na katerem ne smeš manjkati. Čaka te veselo druženje pod toplim dalmatinskim soncem, glasba, dobra družba, žur do jutranjih ur, odlična hrana in pijača v pristnih dalmatinskih konobah, kopanje ter idilična plovba po modrem Jadranu…

 

 

Pluli bomo po najbolj razgibanem delu srednje in južne Dalmacije. Med dalmatinskimi vasicami in skritimi zalivi bomo odkrivali čare, ki jih ponuja ta del Jadrana. S prijatelji si rezervirajte srednji vikend septembra.

 

Dobimo se v marini Primošten/Kremik dne 15.09.2018 točno ob 12:00.

 

...zvečer žurali in se zabavali...

...zvečer žurali in se zabavali...

Okvirni program:

1. Dan SOBOTA 15.09.

 

Prihod v marino Kremik, je predviden ob 12h, kjer bodo v marini že čakale jadrnice. Vsaka posadka po  dogovoru dokupi najnujneše zaloge v marini. Vkrcanje na plovila sledi ob 14h. Po kratkem sestanku s posadko bodo naši skiperji odjadrali z ekipami proti otočku Drvenik Mali. Najbolj neučakani se lahko v čudovitem zalivu Rina ustavijo za kratko kopanje. Med plovbo bo vsaka posadka opravila tudi malo šolo jadranja. Pod večer bo flota prispela na Drvenik Veli, kjer bo najbolj žejne pomorce pričakal welcome drink, nato pa še slastna večerja in otvoritvena zabava v konobi Jere.

 

2. Dan NEDELJA 16.09.

 

Za tiste, ki bodo prejšnji večer pregloboko pogledali v kozarec, bo skok v kristalno čisto zalivsko vodo obvezen. Po izplutju ob 10:00 uri, se bomo obrnili proti Braču in se vmes skopali v idiličnem zalivu...

 

Po okrepčilu bomo tam počakali na popoldanski maestral in se zatem pomerili v pravi mali regati. Najboljše bo seveda čakala bogata nagrada. Cilj regate bo tudi naš finalni postanek za ta dan v zalivu Povlja na Braču, kjer nas bo v konobi čakala slastna pojedina z jagnjetino pod peko in sveže ulovljenimi ribami na gradeli. Zvečer bomo v tišini lepega zaliva ob kitarah zapeli z lastnikom...

 

3. Dan PONEDELJEK 17.09.

 

Ker so posadke 3. dan navadno že "uigrane" in vešče pomorskih veščin, bomo objadrali Brač po užni strani in zgodaj dopoldan prispeli do Bola na Braču, kjer bomo sidrali in pomalicali. Tam bomo obiskali znamenito plažo "Zlatni Rat" in počakali na popoldanski maestral, ki med Hvarom in Bračem zna kar dobro "potegniti". Seveda bo za uigrane ekipe to mala malica in bodo pristali v vasici Nečujam na Šolti že pozno popoldan. Začetek zabavnega druženja bo od sedmih zvečer v kobobi Mareta.

 

4. dan TOREK 18.09.

 

Sidra se bodo še zadnjič dvignila ob desetih zjutraj. Čas bo še za jutranje kopanje in prosto plovbo do matične marine. Jadrnice moramo v pristanišče oddati najkasneje do 15. ure.

 

*V primeru slabega vremena, si organizator pridržuje pravico do spremembe rute / programa dogodka.

...kopali v toplem jadranskem morju

...kopali v toplem jadranskem morju

...vmes morda tudi kaj pojedli...

...vmes morda tudi kaj pojedli...

Kaj je v ceni vključeno?

 

-najem jadrnice s skiperjem

-izpeljava in organizacija jadranja

-ležišče na jadrnici

-mala šola jadranja in spoznavanje dinamike jadranja

-gorivo za jadrnico

-turistična taksa

-delno zavarovanje jadrnice (kavcija)

-3x organizirana pojedina v dalmatinski konobi

potrebščine)

-čiščenje jadrnice

 

...in vse to le za 300€/osebo.

 

Ali morda kaj ni vključeno?

 

-  hrana na barki (hrana za zajtrk ter malico) in alkoholna pijača na plovilih je v režiji posadk

- 100€ kavcije na osebo, ki je v celoti povratna, če posadka ne poškoduje jadrnice(ali skiperja)

- 10€/osebo doplačila za privez v marini v primeru slabega vremena (opcijsko)

- prevoz do kraja dogodka je v lastji režiji. Priporočamo sklenitev nezgodnega zavarovanja, saj                jadranje poteka izključno na lastno odgovornost udeležencev.

 

...sidrali v čudovitih zalivih

...sidrali v čudovitih zalivih

Pošlji povpraševanje

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in za vas pripravili najboljšo možno ponudbo iz naših storitev.