Termin: 09.05. do 12.05.2020 (sobota zjutraj - torek popoldan)

Kje je Štart: Marina Kaštela, Split

Cena: 320€/osebo (2X 160€)*

Kako se prijavim? Enostavno izpolnite obrazec spodaj:

*cena velja v primeru najmanj 6 prijavljenih oseb na jadrnico

Kje bomo jadrali? Predvidena ruta je KAŠTELA - ŠOLTA - VIS - HVAR

Štartamo iz marine Kaštela v soboto popoldan. Sledi vkrcanje in spoznavanje posadk ter kratek briefing s skiperjem, ki vam bo razložil osnovne stvari kar se tiče varnosti na vodi in dinamike pri jadranju. Sledi plovba proti otočku Šolta, kjer nas bo čakala prava dalmatinska pojedina v domači konobi.

V nedeljo nas čaka plovba proti skrivnostnemu Visu oz. vasici Komiža, kjer se bomo lahko zvečer sprehodili po ulicah te čudovite ribiške vasice. V ponedeljek bo po jutranji kavici verjetno potrebno založiti tudi ladijsko kuhinjo. Morda v lokalni ribarnici dobimo svežo ribo...Dopoldan nas čaka obisk modre špilje na Biševem in zatem popoldanska plovba proti največjemu dalmatinskemu otoku Braču. Tam bomo v primeru lepega vremena sidrali v tihem zalivu obdanem le z borovci in kristano čistim morjem. V torek dopoldan sledi še jadranje proti marini Kaštela in izkrcanje v zgodnjih popoldanskih urah.

Kaj vzamem s seboj?

Predvsem dobro voljo in morda še prijatelja/ico. Tisti, ki ste z nami že jadrali seveda veste kaj in koliko. Za tiste, ki pa z nami plujete prvič, lahko tukaj dobite nekaj napotkov in informaciji,  ki vam bodo pomagale "preživeti" krstno jadranje.

*V primeru slabih vremenskih razmer, si pridružujemo pravico do spremembe rute

Izpolnite spodnji obrazec