Jadranje po Istri

Vikend Jadranje

Privoščiite si tedensko ali vikend jadranje s skiperjem po hrvaški Istri in Kvarnerju. Najem 3-kabinske jadrnice s skiperjem - Elan Impression 384 v marini Funtana pri Poreču - je možen skozi celotno sezono. Prvomajsko jadranje, poletno ležerno jadranje, jesensko vikend jadranje ali zimsko lignjarjenje po Kvarnerju je možno tudi v vikend ali krajših terminih. Istra je idealno izhodišče za vikend jadranje, saj nam njena bližina omomgoča hiter pobeg iz mestnega vrveža na čudoviti Jadran. 

 

Aktualni 4 in 7-dnevni termini za vikend jadranje 2018:

 

Maj:

10.05. do 13.05. (Četrtek - Nedelja) Cena: 1190€ (4 dni)

12.05. do 19.05. (Sobota - Sobota)  Cena: 1690€ (7 dni)

19.05. do 26.05. (Sobota - Sobota)  Cena: 1890€ (7 dni)

 

Junij:

07.06. do 10.06. (Četrtek - Nedelja) Cena: 1390€. (4 dni)

 

 (cena je izračunana za najem celotne jadrnice v ponujenem terminu)

 

Jadranje po Istri

Jadranje po Istri

Kaj cena vključuje?

 

-najem jadrnice s skiperjem

-izpeljava in organizacija jadranja

-ležišče na jadrnici

-mala šola jadranja in spoznavanje dinamike jadranja

-gorivo za jadrnico

-zavarovanje jadrnice (kavcija)

-welcome drink

-parkiranje v marini Funtana

-čiščenje jadrnice, posteljnina, plin

 

Doplačila?

 

-hrana in pijača na plovilu ter privezi v marinah (se deli med posadko)

-povratna kavcije 50€/osebo v primeru poškodb jadrnice s strani posadke

Jadranje po Istri In Kvarnerju

Jadranje po Istri In Kvarnerju

Kje bo jadranje potekalo?

 

Vkrcali se bomo v simpatični marini Funtana, ki leži med Porečem in Rovinjem v lepem zalivu, ki je obdan s številnimi otočki.  Jadrali bomo ob vzhodni  istrski obali preko Kvarnerja vse do dalmatinskih otokov (Premuda, Silba, Olib, Pag). Ruta, je seveda odvisna tudi od dolžine jadranja in predvem od vremenskih pogojev. 4 - dnevne turo ponavadi omejimo le na Istro in Kvarner, ker je razdalja drugače prevelika.

Na poti bomo obiskali "titove" Brione, mondeni Rovinj in ribiški Mali Lošinj, ter čudovite osamljene zalive kvarnerskih otokov Susak, Unije in Ilovik, kjer bomo zaplavali v kristalno čistem morju, si tam morda privoščili domačo peko iz hobotnice in istrske specialitete iz tartufov ob kozarčku Malvazije...

 

Seveda je naša ruta odvisna tudi od predhodnega dogovora z posadko in povsem prilagodljiva.

Sidranje v kristalno čistem morju Kvarnerja

Sidranje v kristalno čistem morju Kvarnerja

Istrsko - kvarnerski del Jadrana je "jadralno" po krivici nekoliko zapostavljen, saj tukaj razen dnevnih turističnih ladjic in sezonskih "dnevnih obiskovalcev z gliserji" ni dosti jadrnic. Tako ni težko najti zaliva, kjer bomo  uživali v tišini in samoti. Hkrati pa je od istrski obali precej "mondenih letovišč" in obalnih mest, kjer se bomo lahko sprehodili po večerni promenadi. Idealni meseci za jadranje po Istri so junij, september in maj. V teh mesecih je dosti manj gneče na vodi, tudi vreme je takrat že precej poletno.

Brioni nacionalni park

Brioni nacionalni park

Najem naših jadrnic v Istri je drugače možen na tel. številkah 040 263 881 ali 031 226 511  skozi celo leto v tedenskih terminih sobota-sobota, ali v skrajšani, vikend opciji. Za željeni termin, pa nam lahko pošljite povpraševanje info@najem-plovil.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe plovne poti v primeru slabega vremena

 

Najem jadrnice v Istri

Najem jadrnice v Istri

Pošlji povpraševanje

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in za vas pripravili najboljšo možno ponudbo iz naših storitev.