Jadranje po Istri

Jadranje po Istri in Kvarnerju

Privoščiite si tedensko ali vikend jadranje s skiperjem po hrvaški Istri in Kvarnerju. Najem 3-kabinske jadrnice Elan Impression 384, Sun Odyssey 37 ali Beneteau Oceanis 40 v marini Funtana pri Poreču je možen skozi celotno sezono. Prvomajsko jadranje, poletno ležerno jadranje, jesensko vikend jadranje ali zimsko lignjarjenje po Kvarnerju - vse to na jadrnicah z iskušenim skiperjem.

 

Termini: Po dogovoru 

Cena: Po dogovoru

 

Najem naših jadrnic po predhodni rezervacji na 040 263 881 je možen skozi celo leto v tedenskih terminih sobota-sobota, ali v skrajšani, vikend opciji. Za posamezen termin, nam lahko pošljete povpraševanje na info@najem-plovil.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Jadranje po Istri

Jadranje po Istri

Istrsko - kvarnerski del Jadrana je "jadralno"  po krivici nekoliko zapostavljen, saj tukaj razen dnevnih turističnih ladjic in majhnih "dnevnih obiskovalcev z gliserji" ni dosti jadrnic. Tako ni težko najti zaliva, kjer bomo  uživali v tišini in samoti. Hkrati pa je od istrski obali precej "mondenih letovišč" in obalnih mest, kjer se bomo lahko sprehodili po večerni promenadi...

Jadranje po istri In Kvarnerju

Jadranje po istri In Kvarnerju

Kje bo jadranje potekalo?

 

Jadranje po Istri se začne in konča v izhodiščni marini Funtana med Porečem in Rovinjem. Jadra se ob celotni istrski obali, preko Kvarnerja vse do severnodalmatinskih otokov (Premuda, Silba, Olib, Pag). Ruta je seveda odvisna tudi od dolžine jadranja in predvem od vremenskih pogojev.

Na poti bomo obiskali "titove" Brione, mondeni Rovinj in Mali Lošinj, ter čudovite osamljene zalive kvarnerskih otokov Susak, Unije in Ilovik, kjer bomo lako zaplavali v kristalno čistem morju, si privoščili domačo peko iz hobotnice in specialitete iz tartufov,...

Sidranje v kristalno čistem morju Kvarnerja

Sidranje v kristalno čistem morju Kvarnerja

Kaj cena vključuje?

 

-najem jadrnice s skiperjem

-izpeljava in organizacija jadranja

-ležišče na jadrnici

-mala šola jadranja in spoznavanje dinamike jadranja

-gorivo za jadrnico

-zavarovanje jadrnice (kavcija)

-welcome drink

-parkiranje v marini Funtana

-čiščenje jadrnice, posteljnina, plin

 

Doplačila?

 

-hrana in pijača na plovilu ter privezi v marinah (se deli med posadko)

-ob doplačilu 20€/osebo lahko organiziramo pojedino v tipični domači konobi.

Brioni nacionalni park

Brioni nacionalni park

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe plovne poti v primeru slabega vremena

 

Najem jadrnice in jadranje po Istri

Najem jadrnice in jadranje po Istri

Pošlji povpraševanje

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in za vas pripravili najboljšo možno ponudbo iz naših storitev.