Najem Jadrnice Hrvaška First/Last Minute

Čarterski najem plovila, ki je hkrati zanesljivo in udobno je bistveno v kolikor želite preživeti uživaški in zabaven teden na jadrnici. Zato boste v naši ponudbi našli redno vzdrževana plovila od zanesljivih hrvaških in slovenskih lastnikov. Spodaj si lahko ogledate nekaj najbolj priljubljenih modelov na voljo za izposojo ob celotni jadranski obali.

Sun odyssey 440
SUN ODYSSEY 440

Nov model jadrnic s 4 kabinami

Dodatne informacije in rezervacija
Najem jadrnice na Hrvaškem
BAVARIA 41 CRUISER

3 kabinska družinska jadrnica

Dodatne informacije in rezrvacija
Najem Katamarana s skiperjem
LAGOON 40

Katamaran v 6 kabin sprejme do 10 oseb

Dodatne informacije in rezervacija

Najem Jadrnic na Hrvaškem in Sloveniji

Izposoja oz. samostojen najem jadrnice je absolutno najugodnejši in najatraktivnejši način odkrivanja Jadrana za vsakega pravega pomorca. Jadranska obala ponuja številna izhodišča, kjer lahko rezervirate jadrnico in z vašimi najbližjimi v enem samem tednu doživite pravo odisejado. Na voljo so vam polno opremljene jadrnice in komfortni katamarani, ki razpolagalo vse od dveh do kar šetih kabin.

Odkrijte Top Destinacije Jadrana

Več kot 5000 kilometrov slikovite in razgibane jadranske obale, atraktivne destinacije, vabljivo sinje morje ter stotine pretežno nenaseljenih otokov, so izvrsten razlog za edinstvene počitnice. Čarterski najem jadrnic, katamaranov ali motornih jaht je možen v več kot 30 marinah vzdolž Jadrana (Sukošan, Biograd, Split, Krk, Dubrovnik, Split, Trogir, Pula, Zadar, Izola,...). Enostavno izberite tip plovila v zgornjem brskalniku, izhodišče kje bi pluli in nam pošljite povpraševanje.

Z dolgoletnimi letnimi izkušnjami pri oddajanju plovil v najem, vam bomo na ustrezen način znali svetovati tako pri izbiri tipa oz. modela jadrnice, njenih tehničnih specifikacijah, online oz. telefonski podpori, kot tudi pri samem procesu rezervacije.

Najem Jadrnice Hrvaška

Hrvaška čarter ponudba zajema več kor 5.000 plovil različnih znamk, tipov in velikosti. V kolikor potrebujete nasvet pri izbiri modela ali velikosti plovila, vam bomo z veseljem pomagali. Cena plovil je odvisna predvsem od letnika, dolžine jadrnice, števila kabin, kot tudi od jadralnega termina.

Katamaran ali Jadrnica?

Na jadrnici boste uživali predvsem tisti, z nekoliko bolj pustolovskim značajem, saj je stik z morjem nedvomno bolj pristen, dinamika jadranja pa atraktivnejša. Velikost plovila in število kabin naj bo prilagojena številu oseb na krovu. Priporočamo vam, da raje žrtvujete kak evro več za najem prostornejše jadrnice; vendarle je pred vami teden dni plovbe in bivanja na omejenem prostoru. Tako bodo vaše počitnice bolj sproščene, jadranje in kakovost bivanja na jadrnici pa neprimerljivo boljša.

Najem Katamarana Hrvaška

Katamarani so nekoliko bolj luksuzna opcija. Temu primerna je tudi cena. Sam volumen plovila ponuja bistveno večji bivalni prostor in obilo površin za druženje, in relaksacijo. Jadranje s Katamaranom bolj ležerno, saj je med samo plovbo dvotrupec bistveno bolj stabilen (se ne nagiba).

Za najem katamarana, težjega od 30 BRT (nad 45ft. ) na Hrvaškem potrebujete skipersko dovoljenje kategorije A, oz. dovoljenje mornar motorist in vsaj 2 člana posadke z licenco B, ki v Sloveniji odgovarja izpitu za voditelja čolna do 24 metrov. En član posadke mora imeti opravljeno tudi licenco za upravljanje z VHF postajo.

Ugodne cene najema in zagotovljena kakovost

Najem nove jadrnice ne pomeni vedno najboljše kakovosti le-te. Jadranje s starejšo jadrnico je lahko enako (če ne bolj) zanesljivo in atraktivno kot z novejšim tipom plovila. Če je seveda ustrezno vzdrževana. 

 V naši ponudbi ponujamo izključno kakovostna plovila od zanesljivih lastnikov tako, da med vašim dopustom na jadrnici ne pričakujte težav. Vse, kar potrebujete je, da nam zaupate kateri tip plovil vas zanima, vaše želje glede velikosti in starosti plovila, število kabin, ki jih potrebujete ter priljubljeno destinacijo, iz katere bi se odpravili na jadranje.

POGOSTA VPRAŠANJA

 

  1. Določite datum jadranja
  2. V brskalniku poiščite plovilo, ki ustreza vašim kriterijem
  3. Pošljite povpraševanje

Če želenega plovila ni med našo ponudbo, nam lahko pošljete splošno povpraševanje in navedite želje glede destinacije vkrcanja, opreme na barki in okviren budget, ki ga imate na voljo. Za informacijo o razpoložljivosti plovil, nas lahko vedno pokličete tudi na številki.

+386 40 263 881

+386 31 226 511

 

Cena najema jadrnice na Hrvaškem in Sloveniji, je odvisna od velikosti plovila, starosti in dolžine ter od sezone v kateri bi jadrali. Novejša 4-kabinske jadrnice Bavaria 46 s 4 kabinami se v pred in posezoni giblje med 1.500 in 2.500€ na teden. V najvišji sezoni julija in avgusta pa med 3.000€ in 4.200€ na teden.

 

Najem plovila zajema:

  • 7 dni najema polno opremljene jadrnice
  • Tranzit Log( čiščenje, posteljnina, plin)
  • Čoln in Motor za čoln
  • Wi-Fi 

Kaj ni zajeto v najem jadrnice:

  • Turistična taksa 1.4€ na dan na osebo
  • Gorivo (po porabi)
  • Marine in privezi
  • Hrana
  • Varnostni Depozit (odvosen od dolžine plovila)

 

Spodaj lahko preverite nekaj najbolj popularnih jadrnic na Hrvaškem, ki so na na voljo za najem v vseh večjih marinah ob Jadranu.

 

Naša ekipa se bo potrudila in za vas poiskala najboljšo opcijo. Cenovno ugodno ponudbo lahko pričakujete najkrajšem možnem času.

*Zgornja čarter ponudba oz. izbor plovil, se lahko razlikuje od dejanskega stanja oz. razpoložljivosti plovil na Jadranu; število razpoložljivih jadrnic in katamaranov se zaradi povpraševanja in "online" rezervacij konstantno spreminja. Odjadraj S.P. si pridržuje pravice do sprememb oz. aktualizacije cenika skladno z spremembami na tržišču oz. pri ponudniku posameznega plovila.

 

Cene za skiperja se gibljejo med 150 in 200 evri na dan in so odvisne od velikosti in tipa najetga plovila. Tedenski najem skiperja za plovilo s 4 kabinami je 1.120€. Potrebno je poskrbeti tudi za skiprjevo hrano in pijačo na plovbi.